Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκρηκτικό το launch trailer του Borderlands 3

Ο publisher 2K Games και η developer Gearbox Software δημοσίευσαν το cinematic launch trailer για το Borderlands 3. Επιπλέον, το GameSpot κυκλοφόρησε ένα vdeo τριών λεπτών με το opening cinematic του Borderlands 3. Το original shooter-looter επιστρέφει ανανεωμένο με αμέτρητα όπλα και μια νέα συγκλονιστική περιπέτεια.

Αναλαμβάνετε το ρόλο ενός από τους τέσσερεις Vault Hunters και καλείστε να εξερευνήσετε τον κόσμο του παιχνιδιού, σκοτώνοντας ταυτόχρονα όποιο πλάσμα βρεθεί μπροστά σας. Είτε solo είτε με φίλους, θα πρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με εχθρούς που δεν καταλαβαίνουν κυριολεκτικά τίποτα, να συγκεντρώσετε όσο το δυνατό περισσότερα λάφυρα και να απαλλάξετε τον γαλαξία από όσους απαράδεκτους τον κυβερνούν.


Το Borderlands 3 θα κυκλοφορήσει τις 13 Σεπτεμβρίου 2019, για PlayStation 4, Xbox One και PC. Αργότερα αναμένεται η αντίστοιχη έκδοση για Google Stadia. 



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*