Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκτινάχθηκαν οι ώρες gaming το 2020 στις ΗΠΑ, σημαντική ενίσχυση για την οικονομία και την εργασία

*
Το 2020 ήταν μια χρονιά πολύ δύσκολη για όλους και φαίνεται πως το gaming κράτησε συντροφιά στους Αμερικανούς, όπως δείχνει η πρόσφατη έρευνα της NPD. Συγκεκριμένα, ο Mat Piscatella μίλησε στο GameDaily, όπου και σημείωσε ότι τα ποσοστά του gaming σημείωσαν άνοδο της τάξης του 79%, δημιουργώντας μόνο στις ΗΠΑ ένα τζίρο που ξεπέρασε τα 159 δισεκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα φαίνεται πως αρκετοί βρήκαν στο gaming και την κατάλληλη συντροφιά και διασκέδαση, αφού και οι κινηματογράφοι ήταν κλειστοί και οι έξοδοι περιορισμένες. Μάλιστα, η έρευνα αναφέρει ότι η χρήση videogames σε ηλικίες άνω των 45 ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ σημειώνοντας άνοδο της τάξης του 59%! Το ηλικιακό γκρουπ 55-64 ανέβηκε κατά 48% και οι ενήλικοι άνω των 65 κατά 45%. Την ίδια στιγμή, η ESA ανακοίνωσε πως το gaming προσέφερε πάνω από 90 δισεκατομμύρια δολάρια στην αμερικανική οικονομία, ενώ υποστήριξε πάνω από 429 χιλιάδες θέσεις εργασίας. Συνολικά, ο μέσος gamer στις ΗΠΑ ξόδεψε κατά μέσο όρο 15 ώρες την εβδομάδα με videogame.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*