Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκτός E3 2019 το PlayStation!

*
Η Sony Interactive Entertainment μπορεί να γνωρίζει τεράστια επιτυχία με τις πωλήσεις του PlayStation 4 να καλπάζουν, ωστόσο φαίνεται πως αναστατώνει περισσότερο την E3 2019, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety θα απέχει από την επερχόμενη έκθεση. Η πληροφορία αυτή ήταν «θαμμένη» (όπως αναφέρει το Μέσο) στην πρόσφατη ανακοίνωση της Entertainment Software Association και αυτή είναι η πρώτη φορά στην 24ετή πορεία της E3 που το PlayStation δεν θα δώσει το «παρών». Είναι μάλιστα το δεύτερο σημαντικό PlayStation event που ακυρώνεται από την εταιρεία τους τελευταίους μήνες, μετά την αποκάλυψη του Shawn Layden τον Σεπτέμβριο πως δεν θα υπάρξει φέτος PlayStation Experience.



To timing μιας τέτοιας απόφασης πάντως μόνο τυχαίο δεν θα πρέπει να θεωρείται, μιας και είναι γνωστό πως η ιαπωνική εταιρεία εργάζεται ήδη στο διάδοχο του PlayStation 4 (το… PlayStation 5;). Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος πλέον είναι αυτός της ESA που βλέπει άλλη μια μεγάλη εταιρεία να φεύγει από το σημαντικότερο event της.

Update 1
H Sony τοποθετήθηκε επίσημα σημειώνοντας πως "όσο η βιομηχανία αναπτύσσεται, η Sony Interactive Entertainment αναζητεί νέες ευκαιρίες να αλληλεπιδράσει με το κοινό. Οι fans του PlayStation είναι σημαντικοί για εμάς και θέλουμε πάντα να πρωτοπορούμε, να σκεφτόμαστε διαφορετικά και να πειραματιζόμαστε. Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, δεν θα είμαστε παρόντες στην Ε3 του 2019. Αναζητούμε νέους τρόπους να αλληλεπιδράσουμε με την κοινότητα το 2019 και περιμένουμε με αγωνία να σας τους ανακοινώσουμε". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • evergrey
    • Ε κατι δικο της θα κανει.Ισως σε στυλ Nintendo.Ετσι και αλλιως δεν εχει να δειξει κατι το σουπερ ουαου απο ΑΑΑ τιτλους.Οποτε για να μην φαει γιουχαρισμα(Blizzard φαση)δειχνοντας παλι τα ιδια και τα ιδια,που εδω και 2 χρονια ειναι ηδη γνωστα τα παιχνιδια που θα βγουν το 2019 λεει ας μην παει καθολου και να γλυτωσει και λεφτα απο την συμμετοχη της.Αληθεια ειναι αρκετα τα λεφτα που δινουν οι εταιριες εκει στην Ε3?

      • T_K_L_L_LUIGI
      • Απο τα παιδιά που πηγαίνουν χρόνια στην Ε3 έχω ακούσει ότι είναι αρκετά τα λεφτά, οπότε επειχηρηματικά είναι σωστή η κίνηση γιατι θα μειώσει τα κόστη. Η αλήθεια είναι ότι είναι απο τις λίγες γιορτές για το gaming που μπορεί να ενώσει κόσμο και όλοι μαζί με αγωνία να παρακολουθήσουν τα καινούργια παιχνίδια και να ασχίσουν να φτιάχνουν τις λίστες τους οι gamers με το τι θα περιμένουν και τι θα αγοράσουν στο επόμενο χρονικό διάστημα. Απο τη στιγμή που η Νιντέντο επέλεξε να "φύγει" απο την συκγκεριμένη έκθεση βρήκε ευκαιρία και η Sony να κάνει το ίδιο. Πιστεύω ότι αν ήταν ακόμα η Nintendo κανονικά στην παρουσίαση της Ε3, δύσκολα θα σκεφτόταν η Sony αντίστοιχη κίνηση έστω και για το γόητρο. Ελπίζω απο του χρόνου να επιστρέψει η Sony γιατι μας βλέπω να διαλύεται τελείως η E3 σε λίγο καιρό, και τέλος τα εξωτικά Burger για τον Παύλο.

    • Alias
    • Σιγα τα λεφτα που θα χαλουσε, Sony ειναι στην τελικη. Και απο πλευρας ελλειψης υλικου για να δειξει, οι μισες παρουσιασεις που εχουμε δει ανα τα χρονια απο ολους ελαχιστα πραγματα ειχαν να δειξουν. Το κακο ειναι οτι χανει αιγλη το κυριο event για video games που εχουμε

*