Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκτός GDC η Iron Galaxy Studios που ζητάει αποζημίωση

*
Μετά την ανακοίνωση για την ακύρωση της συμμετοχής της Iron Galaxy Studios στο Game Developer Conference, ο CEO Adam Boyce ζητάει από τους διοργανωτές να προσφέρουν αποζημίωση.

"Σας παρακαλώ να αναθεωρήσετε την πολιτική σας περί αποζημιωσεων, για εκείνους που αποφασίζουν να αποσυρθούν από το συνέδριο για λόγους υγείας. Πολλοί από τους developers έχουν ξοδέψει αρκετά από τα χρήματα που κέρδισαν με κόπο, για να δηλώσουν συμμετοχή στο συνέδριο και δεν πρέπει να τιμωρούνται επειδή επιδεικνύουν προσοχή", δήλωσε μέσω Twitter ο Boyce.


Νωρίτερα, η Iron Galaxy Studios είχε αποκαλύψει ότι ακύρωσε τα πλάνα της για το GDC, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού

Για την ώρα, οι διοργανωτές δεν έχουν απαντήσει στο σχόλιο περί αποζημιώσεων. Πάντως, με βάση την πολιτική του GDC, για να λάβει κάποιος αποζημίωση, θα έπρεπε να έχει καταθέσει το σχετικό αίτημα ως τις 19 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα που αποσύρθηκαν η Sony και η Facebook.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*