Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκτός Square Enix o Yuji Naka, δημιουργός του Balan Wonderworld

*
Update: Ο Yuji Naka έκανε επίσημα δήλωση μέσα από το λογαριασμό του Twitter, σημειώνοντας πως "δεν μπορώ να μιλήσω τώρα γιατ υος λόγους, αλλά εύχομαι να μπορέσω να το κάνω στο μέλλον. Σε ό,τι αφορά το μέλλον, είμαι πλέον 55, οπότε ίσως αποσυρθώ".


Original Story: Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Yuji Naka, πρώην επικεφαλής της Sonic Team και δημιουργός του platformer Balan Wonderworld, δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της Square Enix. Μάλιστα φέρεται να έχει εγκαταλείψει τη θέση του στην εταιρεία από τον Απρίλιο. Ο Naka έγινε ευρέως γνωστός τη δεκαετία του '90 και και στις αρχές της χιλιετίας, χάρη στη δουλειά του ως προγραμματιστής και παραγωγός σε παιχνίδια όπως τα Sonic the Hedgehog, Sonic Adventure, Sonic Adventure 2 και Sonic Heroes. Το 2006 έφυγε από τη ανεξαρτητοποιήθηκε και ίδρυσε την Prope, που κυκλοφόρησε παιχνίδια όπως τα Let’s Tap και Real Ski Jump. Το 2018 εντάχθηκε στη Square Enix. Πιο πρόσφατη δουλειά του το Balan Wonderworld που δέχτηκε έντονη κριτική από το κοινό και τους εκπροσώπους του μέσων ενημέρωσης.


Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με την απομάκρυνση του Naka και αν αυτή οφείλεται στην πορεία του Balan Wonderworld.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*