Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκτός Steam το Grand Theft Auto IV

*
Πριν μερικές μέρες, χρήστες του Steam εντόπισαν οτι το Grand Theft Auto IV δεν υπάρχει πλέον στην πλατφόρμα της Valve. Μέχρι να δοθεί επίσημη εξήγηση για το γεγονός, οι fans φαντάζονταν πολλά και διάφορα, όμως η Rockstar έσπευσε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, ρίχνοντας την ευθύνη στη δίχως επίσημη υποστήριξη πλέον πλατφόρμα Games for Windows Live της Microsoft.

Σύμφωνα με τη Rockstar η διακοπή των πωλήσεων του Grand Theft Auto IV μέσω Steam ήταν επιβεβλημένη, επειδή δεν είναι πλέον δυνατή η δημιουργία κωδικών για τη συγκεκριμένη έκδοση του παιχνιδιού, με δεδομένο οτι η Microsoft έχει επίσημα διακόψει την υποστήριξη της πλατφόρμας Games for Windows Live.


Το expansion Episodes from Liberty City δεν επηρεάζεται από τα παραπάνω και η Rockstar αναζητεί νέους τρόπους για τη διανομή του GTA IV σε PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*