Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκτός TGS το Deep Down

Η Capcom επιβεβαίωσε πριν από μερικές ώρες πως το Deep Down που ετοιμάζει αποκλειστικά για το PlayStation 4 δεν θα κάνει την εμφάνισή του στην έκθεση Tokyo Game Show 2014. Η παραπάνω εξέλιξη μπορεί να σημαίνει κάτι πολύ καλό ή κάτι πολύ κακό, έχοντας και στα υπόψιν πως ο τίτλος έχει «εξαφανιστεί» από εκθέσεις εδώ και αρκετό καιρό. Μια πρώτη ανάγνωση μπορεί να μας δώσει να καταλάβουμε ότι η φάση ανάπτυξης γνωρίζει προβλήματα.



Το αισιόδοξο σενάριο που ακούγεται πάντως αναφέρει πως η εταιρεία εργάζεται πάνω στην τελική έκδοση της beta που θα κάνει το ντεμπούτο της στην Ιαπωνία, οπότε ίσως και η ομάδα να χρειάζεται χρόνο για να δουλέψει αποκλειστικά πάνω σε αυτό. Όπως και να ‘χει η αλήθεια θα φανεί σύντομα…


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • monstermax
    • Δεν πειράζει, θα στείλει η Sony μηχανικούς να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα, εξάλλου να δούμε τα γραφικά που είχαν παρουσιάσει στο πρώτο trailer χλωμό το βλέπω αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Εφόσον πάλι πρόκειται για καθυστέρηση καλό είναι από την στιγμή που βελτιώνεται το παιχνίδι, εξάλλου είναι απλώς άλλη μια σε ένα πλήθος καθυστερήσεων που έχουν ανακοινωθεί φέτος.

      Δεν νομίζω πάντως πως η Sony έχει πρόβλημα με τα αποκλειστικά της, η MS δεν έχει να επιδείξει και τίποτα το φοβερό τουλάχιστον για φέτος, για του χρόνου βλέπουμε.

    • Amiga500
    • Σιγα τα ωα......

      Αναγκη που εχει η Sony απο το Deep Down......ας ειναι καλα το Bloodborne ;)

      Το πολυ πολυ να αγορασει ως "timed exclusive" το Witcher 3......και ολα μια χαρα... :P

    • crucifier4kx
    • Ας περιμένουμε καλύτερα.Είχα εντυπωσιαστεί όταν πρωτοείδα το πρώτο video του παιχνιδιού.Αυτό και το Bloodborne.Το ένα βέβαια συνεχίζει και με εντυπωσιάζει ;)

*