Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκτός ΕΑ η Amy Hennig

*
Τον περασμένο Οκτώβριο, η EA έβαλε λουκέτο στη Visceral Games, την ώρα που το studio εργαζόταν κάτω από απόλυτη μυστικότητα πάνω σε ένα νέο project εμπνευσμένο από το σύμπαν του Star Wars. Την ευθύνη του project είχε η δημιουργός του Uncharted Amy Hennig και το παιχνίδι που είχε την κωδική ονομασία Ragtag θεωρήθηκε πολύ γραμμικό από τα αφεντικά της EA, που αποφάσισαν να το αναθέσουν στην EA Vancouver. Από τότε δεν έχουμε ακούσει κάτι σχετικό με το project. Μάθαμε όμως νέα για τη Hennig και μάλιστα από την ίδια, που μίλησε σχετικά σε δημοσιογράφο του Eurogamer. Η Hennig αποκάλυψε ότι τον περασμένο Ιανουάριο εγκατέλειψε την EA και πλέον έχει ιδρύσει το δικό της ανεξάρτητο studio. Η ίδια ονειρεύεται μια εταιρεία με το πολύ 15 υπαλλήλους και για την ώρα έχει συνομιλίες με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο της εικονικής πραγματικότητας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*