Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκτός πρίζας οι servers των Uncharted 2, Uncharted 3 και The Last of Us για PlayStation 3

*
Η εποχή του PlayStation 3 πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος της και η Sony προετοιμάζεται να βάλει λουκέτο στους servers των πλέον αξιόλογων first party τίτλων. Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τη developer Naughty Dog today, οι multiplayer servers των Uncharted 2, Uncharted 3 και The Last of Us για PlayStation 3, θα πάψουν να λειτουργούν από 3 Σεπτεμβρίου 2019.

Μόλις ένα μήνα πριν το Uncharted 2 συμπληρώσει δέκα χρόνια ζωής. Προκειμένου τώρα να γλυκάνει ελαφρώς την πίκρα, μέχρι την ημερομηνία εκείνη, η Naughty Dog προσφέρει δωρεάν όλα τα multiplayer DLC για τα παραπάνω παιχνίδια. Αργά η γρήγορα θα ερχόταν η στιγμή που θα έβγαιναν εκτός πρίζας η servers και μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε μόλις λίγα βήματα πριν το PlayStation 5.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*