Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ελπίδες ολοκλήρωσης του The Walking Dead: The Final Season

*
Το τέλος της περασμένης εβδομάδας ήταν αρκετά φορτισμένο συναισθηματικά και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις απολύσεις και τη διακοπή εργασιών στην Telltale Games. Ένας λόγως σταναχώριας για πολλούς gamers είναι σύμφωνα με πολλαπλές πηγές αλλά και την Melissa Hutchison, την ηθοποιό που δανειζει τη φωνή της στην Clementine, το studio δεν θα μπορέσει να ολοκληρώσει το The Walking Dead: The Final Season. Όμως φως φάνηκε στην άκρη του τούνελ και η Telltale εξέδωσε μια ανακοίνωση που δίνει ελπίδες για την ολοκλήρωση του τίτλου. Σύμφωνα με αυτή, υπάρχουν συνεργάτες της που την προσέγγισαν και επιθυμούν να βοηθήσουν με το The Walking Dead: The Final Season. Για την ώρα δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα πως τα δυο τελευταία επεισόδια του παιχνιδιού θα φτάσουν στους καταναλωτές, ενώ στις 26 Σεπτεμβρίου 2018 θα κυκλοφορήσει το δεύτερο επεισόδιο για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*