Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμβολιασμένο και με μάσκα το κοινό που θα παρακολουθήσει το Call of Duty League

*
Η διοργάνωση του Call of Duty League ανακοίνωσε πως το κοινό του event θα πρέπει να είναι εμβολιασμένο και να φορά μάσκα. Εναλλακτικά θα πρέπει να παρέχει αρνητικό τεστ κορωνοϊού κατά την είσοδό του στο venue του τουρνουά. Τη στιγμή που διάφορες εκδηλώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής θα δουν τον κόσμο να επιστρέφει στους χώρους τους, η αύξηση κρουσμάτων με τη μετάλλαξη Δέλτα οδηγεί ορισμένους διοργανωτές στο να λάβουν τα μέτρα τους, ακριβώς όπως και στην προκειμένη περίπτωση. Έτσι λίγο πριν από τη διεξαγωγή του Call of Duty League Championship Weekend στο Los Angeles, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως όσοι προσέλθουν θα πρέπει να έχουν προχωρήσει με τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 ή να έχουν στα χέρια τους αρνητικό τεστ που θα έχει ληφθεί το πολύ 72 ώρες νωρίτερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*