Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανής η επιρροή των Pokémon στο gameplay trailer του Palworld

Η Pocketpair κυκλοφόρησε ένα gameplay trailer για το Palworld όπου φαίνεται ξεκάθαρα πως αντλεί έμπνευσή από τη σειρά Pokémon. Πρόκειται για ένα καινούργιο survival crafting RPG ανοιχτού κόσμου με έμφαση στο multiplayer, στο οποίο οι παίκτες γίνονται φίλοι με πλάσματα που ονομάζονται Pals, τα μεγαλώνουν και τα προπονούν σε μάχες ενώ ασχολούνται με την καλλιέργεια ή με την εργασία σε εργοστάσια. Στη συνέχεια μπορούν να πουλήσουν τα Pals τους ή ακόμα και να τα θανατώσουν για να τα φάνε. Στα χαρακτηριστικά του gameplay του συμπεριλαμβάνει επίσης και third-person shooting.

Προς το παρόν έχει ανακοινωθεί για κυκλοφορία μόνο σε PC μέσω Steam το 2022. Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται να το δούμε και σε κονσόλες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*