Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκαν τα Darksiders II: Deathinitive Edition και Biomutant για κυκλοφορία στο Nintendo Switch

*
Τα Biomutant και Darksiders II: Deathinitive Edition φαίνεται πως ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν στο Nintendo Switch, μιας και έκαναν την εμφάνισή τους σε αλυσίδα καταστημάτων του Καναδά. Το Darksiders II: Deathinitive Edition αναφέρεται με ημερομηνία κυκλοφορίας την 30η Αυγούστου, ενώ το Biomutant -σύμφωνα με την ανάρτηση της αλυσίδας- θα κυκλοφορήσει στις 30 Μαρτίου του 2020. Το Darksiders II κυκλοφόρησε αρχικά τον Αύγουστο του 2012 για PS3, Xbox 360  και PC και ακολούθησε η εμφάνισή του στο Wii U το 2012. H βελτιωμένη έκδοσή του (Darksiders II: Deathinitive Edition) εμφανίστηκε στο PS4 και το Xbox One τον Οκτώβριο του 2015 και ακολούθησε το PC το Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς. Το Biomutant από την άλλη δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, ωστόσο αναμένεται (με τις μέχρι σήμερα επίσημες ανακοινώσεις) για PC, PS4 και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*