Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκε νέο concept art του Dragon Age 4 από τον executive producer της BioWare

*
Ο Christian Dailey, executive producer στην BioWare για το Dragon Age 4, απολογήθηκε στους fans για την απουσία του τίτλου από το EA Play και δημοσίευσε ένα νέο concept art. Το στέλεχος της εταιρείας σημειώνει ότι η ομάδα εργάζεται πυρετωδώς πάνω στο project και κάνει σημαντική πρόοδο στο θέμα, ενώ δεσμεύτηκε πως θα παρουσιαστεί κάτι εκτενέστερα, όταν έρθει η σωστή ώρα. Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά το Dragon Age franchise σημειώνουν ότι στο νέο art παρουσιάζεται ένας χαρακτήρας Antivan Crow, που επιβεβαιώνει και την παρουσία του από το σχετικό έμβλημα στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης. Η συγκεκριμένη ομάδα εμφανίστηκε στο πρώτο Dragon Age για πρώτη φορά και υπηρετεί συγκεκριμένους στόχους δολοφονώντας και κλέβοντας. Μένει πλέον να δούμε πότε θα μάθουμε περισσότερα για το game.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*