Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκε ξανά το Castlevania Advance Collection για PC και κονσόλες

*
Η συλλογή Castlevania Advance Collection έκανε την εμφάνισή της και θα αποκαλυφθεί επίσημα σύντομα. Η αποκάλυψη έγινε από την ταϊβανέζικη υπηρεσία αξιολόγησης videogames και αναφέρεται πως το πακέτο θα διατεθεί σε κατόχους PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch. Η συλλογή έχει εμφανιστεί -για πρώτη φορά- στην αντίστοιχη υπηρεσία της Αυστραλίας στις 18 Ιουνίου αλλά από τότε δεν μάθαμε κάτι παραπάνω. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θ α περιλαμβάνει τα τρία παιχνίδια που κυκλοφόρησαν στο Game Boy Advance από το 2001 έως και το 2003 και συγκεκριμένα τα Castlevania: Circle of Moon (2001), Castlevania: Harmony of Dissonance (2002) και Castlevania: Aria of Sorrow (2003). Μένει να δούμε πότε θα έχουμε επίσημα αποκαλυπτήρια και ανακοινώσεις για την κυκλοφορία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*