Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκε ο Luigi σε prototype έκδοση του SEGA GT για το Dreamcast!

*
Ο Luigi έκανε την εμφάνισή του σε μια prototype έκδοση του SEGA GT για το Dreamcast που ήρθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας. Ο ήρωας εμφανίζεται σε μια πίστα ενός τίτλου με την κωδική ονομασία “sonygt2” και σύμφωνα με τους ανθρώπους που έφεραν στη δημοσιότητα μια μεγάλη λίστα από prototypes Xbox και Dreamcast games, δεν ήταν στα σχέδια να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο. Η λογική λέει πως πρόκειται για ένα εσωτερικό αστείο μεταξύ των μελών της ομάδας ανάπτυξης, ωστόσο έχει το ενδιαφέρον του πως βρέθηκε σε μια έκδοση παιχνιδιού της SEGA ήρωας της Nintendo. Προφανώς και κάτι τέτοιο δεν θα έβγαινε ποτέ στην τελική έκδοση καθώς μιλάμε για μια περίοδο που SEGA και Nintendo ήταν σε πολύ έντονη κόντρα λόγω της μάχης των συστημάτων τους. Δείτε σχετικές φωτογραφίες στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*