Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκε στο ESRB το Borderlands Game Of the Year Edition για την τωρινή γενιά

*
Το ESRB καταγράφει στις λίστες του το Borlderlands Game of the Year Edition, κάτι που σημαίνει πως σύντομα ο τίτλος θα επιστρέψει σε νέα μορφή. Η νέα αυτή έκδοση θα εμφανιστεί σε όλες τις κονσόλες τωρινής γενιάς και το PC, ενώ το Nintendo Switch φαίνεται να μένει απ’ έξω. H περιγραφή σημειώνει πως το προϊόν θα υποστηρίζει in-game αγορές, κάτι που μας κάνει να σκεφτόμαστε το κατά πόσο θα περιλαμβάνει η έκδοση όλο το έξτρα πακέτο που έχει κυκλοφορήσει ή απλά θα έχει μέρος αυτού. Η αρχική GOTY έκδοση του Borderlands κυκλοφόρησε το 2009 με όλο το DLC περιεχόμενο πάντως. Το Borderlands ανήκει στην κατηγορία των first person shooters και ο παίκτης αναλαμβάνει σε αυτό το ρόλο ενός Vault Hunter με στόχο να αντιμετωπίσει τους πάντες στο alien vault του πλανήτη Pandora.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*