Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκε το Alan Wake Remastered σε έκδοση για το Nintendo Switch

*
Φαίνεται πως το Alan Wake Remastered θα κυκλοφορήσει τελικά και στο Nintendo Switch. Κάτι τέτοιο μαρτυρά τουλάχιστον η εμφάνιση του τίτλου στη σχετική υπηρεσία ηλιακής αξιολόγησης της Βραζιλίας που σημειώνει πως ο τίτλος της Remedy θα εμφανιστεί και στην υβριδική κονσόλα της Nintendo, πέραν των PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S. Τo Alan Wake ανήκει στην κατηγορία των action adventure games και κυκλοφόρησε για PC και Xbox 360 το 2010, ακολουθώντας την ιστορία ενός συγγραφέα που ψάχνει να βρει πως εξαφανίστηκε η γυναίκα του, ζώντας παράλληλα γεγονότα που περιγράφει στο τελευταίο του βιβλίο. Μένει να δούμε πότε θα γίνουν οι τελικές ανακοινώσεις και αναμένουμε την επίσημη κυκλοφορία του τίτλου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*