Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκε το πρώτο gameplay trailer του open world vampire survival game V Rising

*
Η Stunlock Studios ανακοίνωσε τη διάθεση του πρώτου gameplay trailer για το V Rising, το νέο open world survival videogame που ετοιμάζει. Μέσα από το υλικό μπορούμε να δούμε το πως λειτουργούν οι βασικοί μηχανισμοί και το πως μπορείτε να χειριστείτε το βαμπίρ σας και τι πρέπει να κάνετε για να αντλήσετε έξτρα ενέργεια καταναλώνοντας ανθρώπινο αίμα. Ταυτόχρονα, μπορείτε να κατασκευάσετε και να ενισχύσετε σιγά-σιγά το κάστρο σας, να καλείτε εκεί φίλους και να μεγαλώσετε την αυτοκρατορία σας μετατρέποντας ανθρώπους σε βαμπίρ. Μπορείτε να δείτε περισσότερα μέσα από τον παρακάτω player και να ετοιμαστείτε για πολλές PvP και PvE μάχες. Αν ενδιαφέρεστε να δηλώσετε συμμετοχή σε κάποια μετέπειτα beta, μπορείτε να κάνετε εγγραφή εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*