Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκε υλικό από το Saints Row: Undercover

Ένα videogame της σειράς Saints Row που προγραμματιζόταν να κυκλοφορήσει στο PSP με τίτλο Saints Row: Undercover και τελικά ακυρώθηκε, είδε το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, ο τίτλος αναπτυσσόταν με σκοπό να κυκλοφορήσει υπό την αιγίδα της THQ. Ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα δεν ικανοποίησε κανέναν και εν τέλει δεν έφτασε ποτέ στα ράφια των καταστημάτων. Ο associate video editor της Volition, Josh Stinson, εντόπισε το υλικό σε ένα ξεχασμένο PSP dev kit σε μια αποθήκη και όταν άρχισε να κάνει σχετική έρευνα στο εσωτερικό της ομάδας ανάπτυξης, ανακάλυψε πως αρκετοί δεν γνώριζαν την ύπαρξή του.



Από τα όσα ανακάλυψε στην πορεία, το Saints Row: Undercover ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει ως Saints Row 2 port στο PSP από εξωτερικούς συνεργάτες. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως η Volition θα κάνει live-stream το Saints Row: Undercover στις 28 Ιανουαρίου και στις 22.00 ώρα Αγγλίας (00.00 ώρα Ελλάδος), μέσω του καναλιού της στο Twitch. Δείτε ένα δείγμα του παιχνιδιού στον παρακάτω player.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*