Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκε φωτογραφία που επιβεβαιώνει τα σχέδια του PlayStation 5 dev kit

*
Κανονική φωτογραφία του PlayStation 5 dev kit έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν τόσο καιρό. Η φωτογραφία ανέβηκε από χρήστη στο Twitter με δύο σχετικές εκδόσεις της επερχόμενης κονσόλας της Sony δίπλα δίπλα, προφανώς στο γραφείο κάποιου developer.



Σχολιάζοντας, ο Tom Warren του The Verge επιβεβαιώσε οτι πρόκειται για το dev kit του PS5 και ο ασυνήθιστος σχεδιασμός σε σχήμα V ταιριάζει με εικόνες που είχαν διαρρεύσει το προηγούμενο διάστημα, τις πατέντες που έχει καταθέσει η Sony αλλά και την περιγραφή που είχε δημοσιεύσει το Wired. 


Υπενθυμίζεται για άλλη μια φορά πως το εν λόγω σχήμα δεν σημαίνει πως έτσι θα είναι και η τελική έκδοση της κονσόλας που θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων για να αγοραστεί από τον τελικό καταναλωτή. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*