Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εναλλακτικό story campaign στο World of Tanks για κονσόλες

*
Το World of Tanks είναι ένα free-to-play shooter, γνωστό για τα PvP modes του στο PC, όμως οι εκδόσεις για κονσόλες έχουν μόνο single player και co-op campaign για τα οποία ήδη κυκλοφορεί νέο περιεχόμενο. Τα "νέα" γεγονότα διαδραματίζονται τη διετία 1947- 1948 σε μια εναλλακτική ροή της ιστορίας, όπου ο Δεύτερος Παγκόσμιος πόλεμος δεν έχει τελειώσει. Η ιστορία του Spoils of War αφηγείται από τη σκοπιά Αμερικανών, Σοβιετικών και Γερμανών στρατιωτών. Με τα τρία νέα αυτά επεισόδια, η συνολική διάρκεια του single player mode του World of Tanks ανεβαίνει στις 15 ώρες. Το πρώτο κεφάλαιο- Sieben Ritter– είναι εμπνευσμένο από την κλασσική ταινία του Akira Kurosawa, Seven Samurai. Μια μικρή πόλη στα σύνορα Γερμανίας- Πολωνίας σφυροκοπείται από τα Σοβιετικά στρατεύματα και απειλείται με ολική καταστροφή. Οι μόνοι που μπορούν να βοηθήσουν είναι ο Captain Karl Staupe και ο Sieben Ritter (Seven Knights). Το δεύτερο κεφάλαιο ονομάζεται The Connoisseur και ακολουθεί την ιστορία του λοχία Frank Martinez που παρακολουθεί την πορεία ενός ανεκτίμητου έργου τέχνης που κλάπηκε από Γερμανούς στρατιώτες. Το τελευταίο μέρος- Potemkin– αφηγείται την περιπέτεια του Captain Anatoly Petrov, που αγνοεί τις διαταγές της ρωσικής ηγεσίας, περί πώλησης φαγητού σε στρατιώτες που λιμοκτονούν. Όταν γίνεται αντιληπτός, ο Petrov αναγκάζετα να αναζητήσει δρόμο διαφυγής και στη συνέχεια "αντεπιτίθεται" στην ηγεσία της Ρωσίας. Το World of Tanks Console κυκλοφορεί για Xbox 360, Xbox One και PlayStation 4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*