Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενδείξεις για διάθεση του Call of Duty: Warzone σε κινητά

*
Το Call of Duty: Warzone ίσως έρχεται και για κινητά τηλέφωνα, αν λάβουμε υπόψη μια αγγελία που εντοπίστηκε στο site της Activision, αλλά έκτοτε αφαιρέθηκε. Σύμφωνα με αναφορές του Charlie Intel, η εν λόγω αγγελία ζητούσε executive producer για το "WZM", που πιθανότατα σημαίνει Warzone Mobile.

Η περιγραφή της αγγελίας έλεγε πως οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ικανοί να μεταφέρουν τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του Warzone από τις κονσόλες και το PC στα smartphones. Επιπλέον θα πρέπει να μπορούν να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντα ηγετικής θέσης στην ομάδα του Warzone Mobile, να μπορούν να παίρνουν σημαντικές αποφάσεις σχετικά με user-facing features, UX και τη γενική ποιότητα του τίτλου.


Μιλάμε για μια λογική κίνηση από μεριάς Activision μιας και το Warzone μετρά περισσότερους από 75 εκατομμύρια παίκτες, ενώ άλλα battle royales όπως τα Fortnite και PUBG έχουν συναντήσει μεγάλη επιτυχία στα smartphones. Παρόλα αυτά χρειαζόμαστε την επίσημη επιβεβαίωση της ίδιας της Activision για να είμαστε σίγουροι πως κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει πραγματικότητα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*