Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενδείξεις για εμφάνιση των Titans στο Apex Legends (video)

*
Τα διάσημα ρομπότ του Titanfall φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Apex Legends. Σύμφωνα με τον αξιόπιστο dataminer Biast12, ο οποίος δημοσίευσε ένα σχετικό βίντεο στο Twitter και μπορείτε να το δείτε στη συνέχεια, οι παίκτες του τίτλου θα μπορέσουν σύντομα να καλέσουν τους Titans. Πρόκειται για μια ικανότητα που φαίνεται πως θα έχει ο φημολογούμενος νέος playable character του Apex Legends, Blisk.

Αν και βρίσκονται στο ίδιο σύμπαν, το Apex Legends δεν έφερε ποτέ τους Titans στο battle royale gameplay του. Μάλιστα ο Chad Grenier, game director του παιχνιδιού, είχε δηλώσει πως στην αρχή της ανάπτυξής του είχε προσπαθήσει να προσθέσει τους Titans, αλλά είχε συναντήσει διάφορες δυσκολίες στο πώς να τους κάνει να συνυπάρχουν με τους υπόλοιπους χαρακτήρες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*