Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενδείξεις για επιστροφή του inFamous στο PlayStation Showcase 2021

*
Μπορεί η Sony να μας επιφυλάσσει ανακοίνωση ενός νέου inFamous videogame, σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις και φήμες. Αρχικά, η ιστορία ξεκινά από το γεγονός ότι το πρόσφατα η Sucker Punch ανανέωσε το domain και έκανε κάποιες σχετικές αλλαγές, κάτι που ίσως και να δείχνει ότι κάτι ετοιμάζεται. Στα παραπάνω έρχονται να προστεθούν και φήμες από insiders που λένε πως αυτή ίσως και να είναι μία από τις ανακοινώσεις που θα δούμε αυτήν την Πέμπτη, στο πλαίσιο του ιδιαίτερα αναμενόμενου PlayStation Showcase 2021. Μένει πλέον να δούμε και επί της ουσίας τι θα γίνει, γιατί όλα τα παραπάνω μπορεί να μην λένε και τίποτα. Εμείς πάντως περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κάθε εξέλιξη επί του θέματος και θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*