Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενδείξεις για κυκλοφορία του Dark Souls Trilogy στην Ευρώπη

*
Ακόμα, κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί η Bandai Namco κρατάει το Dark Souls Trilogy μακριά από την ευρωπαϊκή αγορά. Η συλλογή κυκλοφορεί ηδη σε Ιαπωνία, Ασία και Β. Αμερική, όμως ο publisher δε λέει κουβέντα για τη γηραιά ήπειρο. Φαίνεται όμως ότι η κατάσταση θα αλλάξει στο προσεχές μέλλον. Οι ενδείξεις έρχονται από τα Amazon Γερμανίας και Ισπανίας, που έχουν καταχωρίσει το Dark Souls Trilogy στις λίστες τους και μάλιστα με ημερομηνία κυκλοφορίας, 1η Μαρτίου 2019. Το πακέτο περιλαμβάνει τα Dark Souls Remastered, Dark Souls 2: Scholar of the First Sin και Dark Souls 3: The Fire Fades Edition. Δηλαδή, όλα τα παιχνίδια της σειράς, μαζί με τα DLC τους, για PlayStation 4 και Xbox One. Σε περίπτωση που υπάρξει επιβεβαίωση από πλευράς Bandai Namco, θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*