Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενδείξεις για προσθήκη τίτλων του PlayStation 5 στην υπηρεσία PS Now

*
Η Sony φαίνεται πως ετοιμάζεται να προσθέτει τίτλους του PlayStation 5 στην υπηρεσία PS Now, κάνοντάς τους έτσι playable σε PlayStation 4 και PC. Η Microsoft το κάνει ήδη άλλωστε, αφού με το Xbox Cloud Gaming οι χρήστες PC μπορούν να παίξουν παιχνίδια των Xbox Series X και Xbox Series S μέσω streaming, ενώ τον χειμώνα θα μπορούν να κάνουν το ίδιο και οι κάτοχοι Xbox One, που σημαίνει ότι θα μπορούν να παίξουν τίτλους new-gen συστημάτων στη last-gen κονσόλα τους.

Όπως δείχνουν τα πράγματα λοιπόν, η Sony προετοιμάζεται για μια παρόμοια κίνηση. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα DualShockers, μια προσφάτως δημοσιευμένη πατέντα της εταιρείας δείχνει το πώς σκοπεύει να συλλέξει πολλά διαφορετικά high-speed NVMe SSDs μαζί και να αποθηκεύσει σε αυτά πληροφορίες με το σκοπό να προσφέρει αρχεία σε υψηλές ταχύτητες σε τρίτες συσκευές. Εφόσον η Sony σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα δίκτυο streaming που θα χρησιμοποιεί SSDs όπως αυτά που βρίσκουμε στο PlayStation 5, τότε προκύπτει το ενδεχόμενο προσθήκης παιχνιδιών της νεότερης κονσόλας της στην υπηρεσία PlayStation Now, η οποία για την ώρα προσφέρει τίτλους από τις προηγούμενες κονσόλες της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*