Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενδείξεις πως το Call of Duty Vanguard θα αποκαλυφθεί στις 19 Αυγούστου

*
Μια ανάρτηση που έγινε στο Twitter (και μετά διαγράφηκε) μαρτυρά πως θα μάθουμε περισσότερα για το Call of Duty Vanguard στις 19 Αυγούστου. Συγκεκριμένα, ο λογαριασμός @NEXTGEN_ishere ανέβασε ένα post που τόνιζε ότι στις 19 του μήνα και στις 20.45 ώρα Ελλάδος θα γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το φετινό game του δημοφιλούς franchise. Το tweet έχει διαγραφεί, αλλά ο γνωστός leaker Tom Henderson έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες, έχοντας διασταυρώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από 4 διαφορετικές πηγές. Κάποια media και content creators από όλο τον πλανήτη έχουν ήδη πρόσβαση στο σχετικό υλικό, μετά από την υπογραφή συμφωνητικού εχεμύθειας, και θα βγάλουν τα σχετικά άρθρα μαζί με την αποκάλυψη. Το Call of Duty Vanguard αναπτύσσεται από την Sledgehammer Games και θα προσφέρει campaign, multiplayer και Zombies mode.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*