Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενδείξεις πως το Project 007 θα είναι third-person action game

*
Μια αγγελία φαίνεται πως μαρτυρά ότι το Project 007 θα είναι third-person action game. Όπως εντοπίστηκε στο site της IO Interactive, η εταιρεία προσλαμβάνει στελέχη που έχουν δουλέψει στο συγκεκριμένο είδος παιχνιδιών για να μπουν στην ομάδα του project και πρόσφατα εμφανίστηκε και μια ανάρτηση για AI Programmer. Στο κείμενο της αγγελίας φαίνονται μερικές παραπάνω πληροφορίες, όπως το ότι θα είναι μια «εντελώς νέα εμπειρία και ιστορία Bond» και πως θα βάζει τους παίκτες στο ρόλο του 007 πριν αυτός αποκτήσει την ταυτότητα του μυστικού πράκτορα. Από τις μέχρι σήμερα αναρτήσεις φαίνεται να ξεχωρίζουμε ακόμη πως θα υπάρχουν στιγμές διαλόγων με άλλους χαρακτήρες και πως ο τίτλος θα λειτουργεί ως prequel για τις ταινίες της σειράς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*