Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενδείξεις πως το SIE London Studio εργάζεται σε ένα νέο ΑΑΑ game του PS5

*
Φαίνεται πως το SIE London Studio ετοιμάζει ένα AAA game που αυτή τη φορά είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία στο PS5. Η ομάδα έχει εργαστεί στο παρελθόν σε μικρότερα projects, όπως τα Blood & Truth και The Getaway, ενώ πλέον φαίνεται πως πάει για κάτι μεγαλύτερο στο νέο σύστημα και μάλιστα με την υποστήριξη online multiplayer. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον μαρτυρά η πρόσφατη ανάρτηση αγγελιών, η οποία φαίνεται πως αφορά σε πρώτη φάση 3 θέσεις, έναν Lead 3D Character Artist, έναν Senior Gameplay Programmer και έναν Lead Online Programmer. Η ενδιαφέρουσα πληροφορία είναι πως και για τις 3 θέσεις αναζητάται άτομο με εμπειρία σε ΑΑΑ game. Μένει τώρα να δούμε τι έχει το βρετανικό στούντιο στα σκαριά για τη νέα κονσόλα της εταιρείας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*