Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενδείξεις ότι η Lucid Games, developer του Destruction AllStars, εργάζεται σε δημοφιλές IP για το PS5

*
H Lucid Games, η ομάδα που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του Destruction AllStars, κατά πάσα πιθανότητα εργάζεται σε ένα νέο AAA game για ένα από τα κυριότερα franchises του PlayStation. Η πληροφορία προέρχεται από λογαρισμό πρώην technical designer της εταιρείας στο Linkedin, που αναφέρει ότι το studio έχει στα σκαριά ένα "unannounced First-Party Flagship AAA IP for the PlayStation 5".

Δεν υπάρχει η οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με το τι πρόκειται, όμως δεν αποκλείεται να αφορά το φημολογούμενο reboot του Twisted Metal. Πριν λίγους μήνες υπήρχαν αναφορές ότι το παιχνίδι βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης από το studio που εδρεύει στο Liverpool. Οι ίδιες πηγές υποστήριζαν ότι θα ακολουθεί το μοντέλο free-to-play. Ο γνωστός δημοσιογράφος του VentureBeat, Jeff Grubb είχε επίσης υποστηρίξει τα παραπάνω, προσθέτωντας ότι και ο ίδιος είχε πληροφορίες για την ανάπτυξη του εν λόγω τίτλου από τη Lucid Games. Λέγετα πως η κυκλοφορία του θα πραγματοποιηθεί το 2023, μαζί με την τηλεοπτική σειρά Twisted Metal.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*