Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενδεχόμενη απώλεια DLC's από την αλλαγή Network ID στο PSN

*
Μερικοί χρήστες έχουν ήδη λάβει τις σχετικές προσκλήσεις για τη συμμετοχή τους στις δοκιμές του System Software update 6.10 για το PlayStation 4, που περιλαμβάνει το PlayStation Network Online ID feature. Πάντως η όλη διαδικασία δεν γίνεται τις περισσότερες φορές "αναίμακτα" και ίσως υπάρχει απώλεια περιεχομένου όπως DLC's που έχουν αγοράσει οι χρήστες, in-game currency, save data, leaderboard data και trophy progression. Τα παραπάνω δεν είναι απαραίτητο ότι θα συμβούν στον καθένα, όμως το PlayStation Network προειδοποιεί προκειμένου να μη βρεθούν οι χρήστες προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Επιπλέον σας θυμίζουμε ότι κάποια παιχνίδια των PlayStation 4, PlayStation 3 και PlayStation Vita, ενδέχεται να μην υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη αλλαγή.  Τέλος ακόμα και η επαναφορά στο προηγούμενο ID δεν αποτελεί εγγύηση επίλυσης του προβλήματος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*