Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενδεχόμενη καθυστέρηση λανσαρίσματος για PS5 και Xbox Series X λόγω κορονοϊού

*
Με βάση τα ως τώρα δεδομένα, περιμένουμε ότι την εορταστική περίοδο του 2020, το επόμενο PlayStation και το νέο Xbox θα βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων. Όμως, με βάση το γεγονός ότι τα εργοστάσια παραγωγής του PlayStation 5 και του Xbox Series X, βρίσκονται στην Κίνα, υπάρχει ενδεχόμενο το λανσάρισμα της νέας γενιάς κονσολών.

Ο λόγος είναι η έξαρση του νέου κορονοϊού στην Κίνα, από τον οποίο έχουν νοσήσει χιλιάδες άνθρωποι και έχουν πεθάνει εκατοντάδες. Τα εργοστάσια της Foxconn θα παραμείνουν κλειστά για τουλάχιστον μια ακόμα εβδομάδα και το αισιόδοξο σενάριο είναι οι ελλείψεις κατά το λανσάρισμα.


Η βιομηχανία των video games έχει αρχίσει ήδη να νιώθει τις συνέπειες του νέου κορονοϊού, με την Nintendo να είναι το πρώτο "θύμα".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*