Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις του παραγωγού της σειράς Yakuza Daisuke Sato

*
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Gameblog.fr, ο παραγωγός της σειράς Yakuza Daisuke Sato, ανέφερε ενδιαφέροντα πράγματα για τη μεταφορά της σειράς εκτός PlayStation 4, για ένα ενδεχόμενο Yakuza 0-2, για το Binary Domain 2 και πολλά άλλα. Σχετικά με το αν το Yakuza 6: The Song of Life αποτελεί το τέλος της ιστορίας του Kazuma Kiryu, ο Sato ανέφερε ότι ο ήρωας δεν είναι νεκρός και ίσως εμφανιστεί ξανά. Για την ενδεχόμενη κυκλοφορία του Yakuza 0-2 είπε ότι δεν υπάρχει τετοιο project σε ανάπτυξη και αν επρόκειτο να υπάρξει ποτέ κάτι τέτοιο, θα αφορούσε ξανά τη ζωή του νεαρού Kiryu και της Majima. Όσο για ένα City Hunter spin-off σε στυλ Yakuza, σύμφωνα με το Sato, τεχνικά αυτό είναι πιθανό μιας και το City Hunter διαδραματίζεται στη Shinjuku. Υπάρχει ένα κοινό σημείο. Από την άλλη, το πιο ενδιαφέρον είναι το πως μπορούν να συνδεθούν αυτοί οι δύο κόσμοι.



Αναφορικά με το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει η σειρά Yakuza σε κονσόλες εκτός PlayStation, ο Sato σημείωσε ότι δεν υπάρχει καλό προηγούμενο και αυτό φάνηκε από την ολοκληρωτική αποτυχία των Yakuza 1&2 HD στο Wii U. Βεβαίως, δεν σταματάμε να ερευνούμε τον κόσμο του multiplatform, όμως το Switch δεν είναι η ιδανική κονσόλα για την ανάπτυξη παιχνιδιών Yakuza. Το Xbox One πάντω είναι μέσα στις επλογές του Sato. Προχωρώντας στην πιθανότητα ύπαρξης του Binary Domain 2, ο παραγωγός δήλωσε πως θα ήθελε να δει ένα sequel, όμως η απόφαση ανήκει καθαρά και μόνο στη διοίκηση της Sega. H συζήτηση έκλεισε με τον αν θα ξαναδούμε τον Shun Akiyama, με τον Sato να απαντάει γελώντας, "Γιατί όχι". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*