Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενεργοποιήθηκε η υποστήριξη για Dolby Vision gaming σε Xbox Series X και Xbox Series S

Η Microsoft ενεργοποίησε την υποστήριξη για Dolby Vision gaming σε κονσόλες Xbox Series X και Xbox Series S. Κάτι τέτοιο πραγματοποιείται για πρώτη φορά σε κονσόλες Xbox, με την αμερικανική εταιρεία να υπόσχεται πιο ζωντανά και φωτεινά χρώματα, σε συνδυασμό με καλύτερη αντίθεση. Τη στιγμή αυτή υπάρχουν περισσότεροι από 100 τίτλοι για τις νέες κονσόλες με υποστήριξη HDR οι οποίοι υποστηρίζουν Dolby Vision και στο μέλλον, παιχνίδια όπως το Halo Infinite θα εκμεταλλεύονται πλήρως τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης τεχνολογίας, όπως δήλωσε η Katie Slattery, Xbox program manager της Microsoft. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι η βελτιωμένη οπτική εμπειρία θα αναβαθμίσει χιλιάδες υπάρχοντα παιχνίδια που υποστηρίζουν HDR10 και Auto HDR.

Οι developers θα μπορούν να επιλέξουν αν θα προσθέσουν την τεχνολογία Dolby Vision στη game engine που χρησιμοποιούν ή θα εκμεταλλευτούν την τεχνολογία που ενσωματώνεται στην πλατφόρμα Xbox developer. Ναι μεν τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν Auto HDR δεν υποστηρίζουν στην πραγματικότητα Dolby Vision, όμως η Microsoft αναφέρει ότι θα αναπαράγονται καλύτερα σε συμβατές τηλεοράσεις. Για καλύτερες επιδόσεις συστήνεται η ενεργοποίηση του automatic low-latency mode (ALLM). Το Dolby Vision είναι συμβατό με ALLM, Variable Refresh Rate (VRR) και παιχνίδια που τρέχουν στα 120Hz.


Για να βεβαιωθείτε ότι η τηλεόρασή σας υποστηρίζει Dolby Vision, σε κονσόλα Xbox πηγαίνετε: Settings > General > TV & display options > 4K TV details.

Για την ενεργοποίηση του ALLM, σε κονσόλα Xbox: Settings > General > TV & display options > Video Modes > Dolby Vision for Gaming.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*