Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντυπωσιακό trailer για το PLANET ALPHA

*
To PLANET ALPHA ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των παιχνιδιών που θα μπορούσε να πει κανείς ότι συν τα άλλα αποτελούν έργο τέχνης. Ο νέος τίτλος της Team 17 κυκλοφορεί ήδη για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC, ενώ στη συνέχεια θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε το trailer που συνοδεύει το λανσάρισμα. Η αρχή γίνεται σε ένα ερημωμένο τοπίο, μακριά από τη γη, όπου και ξεκινάει μια "βόλτα" σε εντυπωσιακά περιβάλλοντα. Από την άλλη, ο PLANET ALPHA δεν είναι ένα μέρος όπου καποιος μπορεί να αισθάνεται ασφαλής. Υπάρχουν ριπές lazer από εχθρικά drones, πλατφόρμες που καταρρέρουν, πεινασμένα πλάσματα που σας βλέπουν ως τροφή και γιγάντιες σφαίρες που πέφτοντας δημιουργούν θάλασσες από λάβα. Περισσότερα στο παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*