Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντυπωσιακό video για το League of Legends

Λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν του League of Legends, η Riot Games δημοσίευσε ένα εντυπωσιακό video για το παιχνίδι. Όπως θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, σε αυτό κάνουν την εμφάνισή τους αρκετοί champions όπως οι Ezreal, Sylas, Garen, Urgot, Vi, Lux, Caitlyn και Kaisa. Όσο για το τραγούδι που επενδύει μουσικά το video, δεν είναι άλλο από το “Warriors”, που είναι συνδεδεμένο με το παρελθόν του League of Legends.

Η νέα σεζόν ξεκινάει στις 10 Ιανουαρίου 2020 και θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι. Οι κυριόερες εντοπίζονται στο Summoner’s Rift. Τα Dragons έχουν επίσης υποστεί αλλαγές και πλέον είναι πολύ σημαντικά σε κάθε match. Ακόμα, ένας νέος champion που ονομάζεται Sett, θα κάνει την εμφάνισή του σε λίγες μέρες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*