Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντυπωσιακό νέο trailer για το Squadron 42

*
Κατά τη διάρκεια του CitizenCon, η Cloud Imperium Games παρουσιάσε ένα νέο gameplay trailer για το Squadron 42. Αρχικά προοριζόταν να αποτελέσει το ρόλο του single-player τμήματος του Star Citizen, όμως τελικά το Squadron 42 εξελίχθηκε σε μια standalone εμπειρία, όπου οι παίκτες πιλοτάρουν αεροσκάφη, περπατάνε στο διάστημα και πολεμάνε εξωγήινους. Ένα από τα δυνατά σημεία του τίτλου είναι το cast που απαρτίζεται από τους Mark Hamill, Gillian Anderson, Gary Oldman, Mark Strong, Henry Cavill, Liam Cunningham, Andy Serkis, Ben Mendelsohn και John Rhys Davies. Τα γεγονότα διαδραματίζονται το 2945 και το σενάριο αφηγείται την ιστορία του αστροστόλου της Γης που μάχεται του Vanduul, μια φυλή πολεμοχαρών εξωγήινων. Το πότε θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι, είναι κάτι που θα μάθουμε τον προσεχή Δεκέμβριο, όταν η Cloud Imperium δημοσιεύσει το σχετικό roadmap.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*