Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντός του 2018 η κυκλοφορία του The Forest

*
Από καταβολής κόσμου γνωρίζουμε ότι τα δάση μπορούν να κρύβουν πολλούς κινδύνους. Επί παραδείγματι, καθαρό οξυγόνο για τις πολυεθνικές εταιρίες και αρκούδες με προτίμηση στην μοριακή κουζίνα για τους εκδρομείς. Στο The Forest όμως μαθαίνουμε ότι υπάρχουν πολύ πιο επικίνδυνα όντα, βγαλμένα από τους χειρότερους εφιάλτες. Το παιχνίδι της Endnight Games είχε αρχικά ανακοινωθεί για το PlayStation 4 πριν περίπου τρία χρόνια, ενώ υφίσταται στο PC από το 2014 σε alpha και μετέπειτα, early access στάδιο. Στο νεότερο trailer κάνουν την εμφάνιση τους διαφόρων μορφών τέρατα τα οποία είναι άκρως επιθετικά και καταστρέφουν τα πάντα στον διάβα τους. Θα έλεγε κανείς ότι κάποια από αυτά φαίνεται να έχουν συγγενείς σε μία ομιχλώδη πόλη. Το τρομακτικότερο στοιχείο είναι ότι ακολουθούν τον παίκτη οπουδήποτε και οποτεδήποτε, από την πιο ανήλιαγη σπηλιά μέχρι το μεγαλύτερο ξέφωτο, μέρα-μεσημέρι. Καθίσταται φανερό από το βίντεο, ότι το παιχνίδι θα υποστηρίζει την συμμετοχή πολλών παικτών και ο απόλυτος συντονισμός φαντάζει μονόδρομος για την επιβίωση όλων. Η συγκομιδή πόρων και το χτίσιμο καλά οχυρωμένων βάσεων είναι υψίστης προτεραιότητας, χωρίς να παραβλέπεται ο πάντα ελλοχεύων κίνδυνος των απρόσκλητων επισκεπτών. Το The Forest θα κυκλοφορήσει για το PS4, κάποια στιγμή εντός του 2018, χωρίς καμία περαιτέρω διευκρίνιση για την ώρα. Δείτε το σχετικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*