Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντός του Μαΐου το νέο sci-fi game με τίτλο Asemblance

Ο Niles Sankey, με προϋπηρεσία δέκα χρόνων ως game designer στην Bungie, ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου τίτλου, που έρχεται αποκλειστικά για το PS4 εντός του μήνα. Το Asemblance είναι ένας τίτλος μυστηρίου που εκτυλίσσεται σε περιβάλλον επιστημονικής φαντασίας, ο οποίος έχει επηρεαστεί για την ατμόσφαιρά του από τηλεοπτικές σειρές όπως το Black Mirror και το X-Files. Το παιχνίδι εκτυλίσσεται σε ένα δωμάτιο με μηχανήματα ικανά να προσφέρουν προσομοίωση αναμνήσεων στον πρωταγωνιστή, ενώ βασική επιδίωξη της ομάδας ανάπτυξης είναι ο παίκτης να προσπαθεί συνεχώς να καταλάβει και να μαντεύει τι πραγματικά συμβαίνει.



Όπως είπε κι ο ίδιος ο Sankey, κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του Asemblance είχε στο μυαλό του τίτλους όπως το P.T. και το The Stanley Parable, στους οποίους δεν είναι ξεκάθαρο το τι είναι αληθινό και το τι όχι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση του παιχνιδιού μπορείτε να το δείτε αμέσως μετά το άρθρο.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*