Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εξοικονομήστε έως και 85% σε παιχνίδια της Paradox Interactive, μέσω του Humble Bundle

*
Έχοντας μία γκάμα 50 τίτλων και special editions της Paradox Interactive, μπορείτε να διαλέξετε πέντε από αυτούς, συμπεριλαμβανομένων των διάσημων Stellaris, Crusader Kings και Pillars of Eternity και να εξοικονομήσετε έως και 85% από την αρχική τιμή.

Πολλά από τα παιχνίδι βρίσκονται ήδη σε μειωμένες τιμές, αλλά η μεγάλες εκπτώσεις ξεκινούν τη στιγμή που θα αγοράσετε τρία παιχνίδια, που η τιμή μειώνεται σε όλα κατά 80%. Ομοίως, αν αγοράσετε τέσσερα παιχνίδια κερδίζετε 83%, ενώ με πέντε, το ποσοστό ανεβαίνει στο 85%.


Εκμεταλλευτείτε το σύστημα του Humble Bundle, “Build Your Own Bundle” για να αποκτήσετε και special editions, όπως οι The Tyranny: Deluxe Edition και Crusader Kings 2: Imperial Collection σε εξαιρετικές τιμές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*