Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εορτασμοί 5 χρόνων για την Kojima Productions με καινούργιο merch και wallpaper (video)

Η Kojima Productions ανακοίνωσε νέο merch για τον εορτασμό των 5 χρόνων της. Η εταιρεία είχε δημιουργήσει hype στις τάξεις των οπαδών της προετοιμάζοντάς τους για ανακοινώσεις, κάτι που τους έκανε να περιμένουν την αποκάλυψη του επόμενου παιχνιδιού της. Όσοι όμως περίμεναν κάτι τέτοιο απογοητεύτηκαν καθώς οι ανακοινώσεις αφορούσαν τελικά το νέο merch, ένα wallpaper με τη μασκότ του στούντιο (Ludens) και ένα PDF μέσα από το οποίο ο καλλιτέχνης Yoji Shinkawa μοιράζεται με το κοινό τις σκέψεις του σχετικά με το σχέδιο και τη γέννηση του Ludens.

Σύμφωνα με το λογαριασμό της Kojima Productions στο Twitter, οι ενημερώσεις αυτές αφορούν στον εορτασμό των 5 χρόνων της και στο να αποδώσει ευχαριστίες στους οπαδούς της για την υποστήριξή τους. Μπορείτε να δείτε τα πάντα κάνοντας κλικ εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*