Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επ' αόριστον αναβολή για την PAX South

*
Η ReedPOP ανακοίνωσε την ακύρωση της PAX South, δίχως να υπάρχουν πλάνα για το αν και πότε θα επιστρέψει. Οι διοργανωτές έφεραν ως δικαιολογία την έλλειψη ανάπτυξης αλλά και τη συνεχιζόμενη πανδημία του COVID-19.

"Όταν διοργανώθηκε η πρώτη PAX το 2004, περιμέναμε το πολύ εκατό ντόπιους να εμφανιστούν. Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν αναμέναμε ότι θα έδινα το "παρών" πάνωαπό 3.000 fans ή ότι το event που είχαμε προγραμματίσει θα εξελισόταν σε όλόκληρη σειρά και θα διοργανωνόταν σε πέντε διαφορετικέ χώρες. Παρά το γεγονός ότι άλλες διοργανώσεις έχουν επεκταθεί, δε συνέβει το ίδιο με την PAX South και παραμένει σχεδόν το ίδιο show με το εναρκτήριο του 2015", αναφέρει η ανακοίνωση της ReedPOP και των διοργανωτών της PAX.


Λόγω λοιπόν της μηδενικής ανάπτυξης και των συνεχιζόμενων προβλημάτων λόγω της πανδημίας του COVID-19, η ReedPOP πήρε τη "δύσκολη απόφαση" να αφήσει εκτός προγραμματισμού και μέχρι νεωτέρας, τις μελλοντικές PAX South.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*