Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επέστρεψε το πρόβλημα των ιπτάμενων αυτοκινήτων στο Call of Duty: Warzone

*
Για δεύτερη φορά στου Call of Duty: Warzone επέστρεψε το bug με τα ιπτάμενα αυτοκίνητα. Το flying cars bug εμφανίστηκε πριν τέσσερις μήνες στον χάρτη Verdansk, ωστόσο επιλύθηκε γρήγορα. Τώρα, οι cheaters φαίνεται να επανέφεραν το bug στον χάρτη Caldera, με αρκετούς παίκτες να το αποκαλούν Harry Potter meta.

Το glitch ξεκίνησε ως αστείο από την streamer Kalei Renay που ήθελε να προστεθούν στο παιχνίδι ιπτάμενα αυτοκίνητα. Λίγες μέρες μετά, οι hackers της έκαναν την χάρη, κάνοντας tweak το παιχνίδι για να τα προστέσουν. Πλέον, οι hackers φαίνεται να εκμεταλλεύονται ξανά το exploit, κάνοντας το ένα κακόγουστο αστείο που καταστρέφει την διασκέδαση στους παίκτες που θέλουν ένα καθαρό gaming session.

Μέχρι στιγμής, η ομάδα ανάπτυξης πίσω από το Call of Duty: Warzone δεν έχει αναφέρει κάτι ως προς την επίλυση του συγκεκριμένου exploit.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*