Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίκληση στη νοσταλγία με το Radical Summer event του Rocket League (trailer)

*
Τυπικά και ουσιαστικά το καλοκαίρι έχει καταφτάσει και η Psyonix αποφάσισε να μετατρέψει το Rocket League στο μεγαλύτερο 80s party που έχετε δει εδώ και καιρό. Για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού θα τρέχει το Radical Summer event που φέρνει νέα οχήματα, in game items, modes και ένα σατανικά νοσταλγικό trailer που μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Πιο συγκεκριμένα, στις 10 Ιουνίου γίνεται η εκκίνηση με το event να εστιάζει σε εμβληματικές ταινίες της δεκαετίας του 1980 μέχρι και την 1η Ιουλίου. Αυτό μεταφράζεται στην έλευση του οχήματος των Ghost Busters, μαζί με αντίστοιχες ρόδες, boost player banner, avatar και άλλα, με τιμή 1,99 δολάρια. Μαζί με όλα τα παραπάνω έρχεται και αποκλειστικό 3v3 game mode ονόματι Ghost Hunt που θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένο χρονικό διάστημα.


Όλα αυτά σταματούν την 1η Ιουλίου και από εκεί και μετά έρχονται το αυτοκίνητο του Night Righter (ο γνωστός K.I.T.T.), κι άλλα events περιορισμένου χρόνου, in game items και πολλά πολλά ακόμα. Το trailer παρακάτω θα σας τα εξηγήσει όλα με χάρη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*