Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημα αποκαλυπτήρια για το Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle (trailer)

Μετά τις διαρροές, η SEGA αποκάλυψε επίσημα το Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2020. Το πακέτο θα περιλαμβάνει τις remastered εκδόσεις και των δυο τίτλων της PlatinumGames, σε 4k και 60fps. Θα είναι διαθέσιμο από 18 Φεβρουαρίου 2020 και θα κοστίζει €39,99. Αν έχετε Xbox One ή PlayStation 4 είστε τυχεροί, μιας και δεν προβλέπεται το λανσάρισμά τους σε άλλες πλατφόρμες.

Όσοι αποφασίσετε να αποκτήσετε τη retail έκδοση, θα έχετε την ευκαιρία να προσθέσετε στη συλλογή σας το αντίστοιχο, εντυπωσιακό steelbook case, με artwork που έχει την έγκριση του Hideki Kamiya. Τέλος, η έκδοση για PlayStation 4 θα συνοδεύεται από νέα themes, το ένα για όσους προπαραγγείλουν και το άλλο για όσους αγοράσουν το πακέτο ψηφιακά, ως τις 3 Μαρτίου 2020. 


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*