Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημα αποκαλυπτήρια για το Call of Duty: Black Ops 4

*
Σε ζωντανή παρουσίαση, Activision και Treyarch αποκάλυψαν επίσημα το Call of Duty: Black Ops 4 και η αρχή έγινε με το multiplayer mode. Σύμφωνα με τους παρουσιαστές, το gameplay θα σπάει τα δεσμά και θα κινείται πέρα από τα συμβατικά όρια των σύγχρονων modern multiplayer shooters και γεύση από αυτό θα μπορέσετε να πάρετε παρακάτω, παρακολουθώντας το σχετικό trailer. Ξεχάστε το wall-running ή τα boost jumps, την περισσότερη ώρα θα έχετε τις μπότες σας στο πάτωμα. Όσο για τα όπλα, αυτά θα έχουν τα δικά τους ξεχωριστά attachments, σε αντίθεση με προηγούμενους τίτλους Call of Duty. Η αναπλήρωση της ενέργειας θα πραγματοποιείται από τους ίδιους τους παίκτες, κάτι που συμβαδίζει με το "τακτικό" στοιχείο που η εταιρεία αναπτυξης θέλει να εισάγει στο Black Ops 4.



Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Call of Duty: Black Ops 4 Zombies mode, που θα κυκλοφορήσει με τρεις χάρτες κατά το λανσάρισμα, διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας, tutorials, custom modes και πολλά άλλα. Το storyline του Zombies mode είναι ολοκαίνουριο και ο πρώτος χάρτης μας μεταφέρει στην αρχαία Ρώμη και συγκεκριμένα στο Κολοσσαίο, όπου πραγματοποιείται μια μυστικιστική τελετή. Συμβαδίζοντας με το πνεύμα της εποχής, οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους μόνο melee όπλα για να ξεκάνουν τα zombies.


Η συνέχεια μας μεταφέρει στο Voyage of Despair και πιο συγκεκριμένα σε μια κρουαζιέρα που ναι μεν ξεκινάει ρομαντικά, όμως η συνέχεια θα είναι εντελώς απροσδόκητη. Η ίδια ομάδα ηρώων που τα έβαλε με όλους στο Κολοσσαίο επιστρέφει. Όλοι εκτός από την τετράδα των πρωταγωνιστών μετατρέπονται σε απέθαντα τέρατα, που εννοείται πως πρέπει να βρεθεί τρόπος να συναντήσουν τον πλάστη τους.




Ο τελευταίος χάρτης ονομάζεται Blood of the Dead και παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια ιδεά του τι κρύβει.


Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το battle royale mode του Call of Duty: Black Ops 4, το οποίο ονομάζεται Blackout. Η δράση θα εκτυλίσεται στο μεγαλύτερο χάρτη που έχει ως τώρα δημιουργήσει η Treyarch και σύμφωνα με τους developers θα είναι περίπου 1.500 φορές μεγαλύτερος από τη Nuketown. Νικητής θα είναι αυτός που θα στέκεται στα πόδια του στο τέλος της αναμέτρησης και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα video για το νέο mode.



Όπως έχετε καταλάβει οι περισσότεροι, δεν θα υπάρχει το παραδοσιακό single player campaign, αλλά κάποιες solo αποστολές που θα διαδραματίζονται ανάμεσα στα Black Ops 2 και Black Ops 3 και η ύπαρξή τους θα έχει ως στόχο περισσότερο την εξοικείωση των παικτών με τους μηχανισμούς του παιχνιδιού, πριν ριχτούν στην ξέφρενη δράση του multiplayer κόσμου. Επίσης, η έκδοση για PC θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά μέσω του Battle.net. To Call of Duty: Black Ops 4 θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου για PlayStation 4, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Δειχνει υπεροχο...νομιζω εχει την αδικη αναλογια συγχρονης εποχης αλλα και να μη ξεφευγει κιολας με αποκορυφωμα τα τελευταια διαστημικα COD

    • paulgouv
    • Αρχαία Ρώμη Κολοσσαίο και Ghost Ship Τιτανικός μάλλον θα δώσουν μια φρέσκια πνοή στο zombie mode και είναι θετικό ότι βάλανε κάποιες νέες ιδέες με υποτυπώδες story!!Τώρα σαν multi θα παιχτεί από όσους παίζανε τα προηγούμενα (πολλοί το σχολιάζουν ήδη σαν BlackOps3 DLC) και το Battle Royale φαίνεται ότι θα μαζέψει πολύ κόσμο από τα άλλα αντίστοιχα που υπάρχουν εκεί έξω..Αν πετύχει πάντως το BlackOut , ελπίζω σε έναν χρόνο να έχει σιχαθεί η πλειοψηφία να ''παίζει'' σε τεράστιους χάρτες με άλλα 100 άτομα και να τελειώσει η συγκεκριμένη μόδα που ''αργοσκοτώνει'' το gaming...

*