Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημη ανακοίνωση για το Hazard Zone mode του Battlefield 2042 (trailer)

Με ένα trailer, πιστή στο ραντεβού της με το κοινό, η DICE αποκάλυψε το Hazard Zone, το τρίτο μεγάλο κομμάτι του επερχόμενου Battlefield 2042. Όπως θα έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε στη συνέχεια, το εν λόγω mode συνδυάζει στοιχεία από το Dark Zone του The Division και το Escape From Tarkov. Κατά τα άλλα, ισχύουν όλα όσα σας έχουμε μεταφέρει ήδη και διέρρευσαν νωρίτερα.

Στο mode αυτό οι παίκτες θα χωρίζονται σε ομάδες τεσσάρων ατόμων και σκοπός τους θα είναι ο εντοπισμός δορυφόρων που έχουν καταριφθεί. Από αυτούς θα πρέπει να αποσπάσουν data drives με σημαντικές πληροφορίες. Παράλληλα με τον "πραγματικό" ανταγωνισμό, θα υπάρχουν και εχθροί ελεγχόμενοι από το AI, που θα φρουρούν αυτές τις περιοχές. Θα υπάρχουν μόνο δύο ευκαιρίες για extraction σε κάθε τέτοιο match αλλά και περιβαλλοντικά εμπόδια, όπως ανεμοστρόβιλοι. Όταν τα drives φτάσουν στον τελικό τους προορισμό, οι παίκτες θα κερδίζουν Dark Market Credits, το νόμισμα του Hazard Zone, που θα μπορούν να ξοδεύουν για να αγοράσουν όπλα, gadgets και αναβαθμίσεις για μελλοντικά matches. Οι παίκτες που έχουν πέσει στο πεδίο της μάχης θα είναι δυνατό να επανέρχονται με τη βοήθεια των συντρόφων τους, ενώ όσοι έχουν σκοτωθεί θα γυρίζουν στο παιχνίδι μέσω των Reinforcement Uplinks που θα είναι σημειωμένα στον χάρτη.


Το Hazard Zone θα υποστηρίζει 32 παίκτες σε PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox SeriesS, PC και 24 σε PlayStation 4 και Xbox One.

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου 2021, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox SeriesS, PC, PlayStation 4 και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Digital Illusions CE (DICE)

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Electronic Arts

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*