Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημη δήλωση της Techland, σχετικά με τις ανησυχίες για το εργασιακό περιβάλλον της

*
Πρόσφατα, το TheGamer επικοινώνησε με διάφορους υπαλλήλους της developer του Dying Light, Techland, βγάζοντας αρκετά ανησυχητικά συμπεράσματα. Και οι δέκα εργαζόμενοι -πρώην και νυν- που ερωτήθηκαν, τόνισαν την τοξική νοοτροπία του CEO Pawel Marchewka και του στενού του κύκλου. Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία έκανε επίσημη δήλωση σχετικά με τις μαρτυρίες, στην οποία τόνισε πως σεβόμενη τις απόψεις τόσο των δημοσιογράφων, όσο και των υπαλλήλων, δεν γνώριζε για το πρόβλημα που επικρατούσε, προτού γίνει η αναφερόμενη έρευνα.

Η Techland ανέφερε πως αρκετές από τις κατηγορίες αναφέρονται σε συμβάντα που έλαβαν χώρα πριν δέκα χρόνια, τονίζοντας παράλληλα πως αυτό δεν αναιρεί την σημασία τους. Στη συνέχεια υποσχέθηκε πως θα προσπαθήσει να απευθυνθεί στο πρόβλημα, ούτως ώστε το περιβάλλον εργασίας της να διαμορφωθεί σε έναν χώρο, όπου θα μπορούν να αναπτύσσονται ελεύθερα ιδέες και ταλέντα όλων των ειδών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*