Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο trailer για το Islands of Nyne: Battle Royale

*
H Define Human Studios έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο gameplay trailer για τον επερχόμενο τίτλο της που ονομάζεται Islands of Nyne: Battle Royale. Το Islands of Nyne: Battle Royale έχει δημιουργηθεί με τη βοήθεια της Unreal Engine 4 και περιγράφεται ως ένα online, competitive sci-fi first person shooter με επίκεντρο το last-man-standing gameplay. Μάλιστα ανακοινώθηκε ότι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ξεκινήσουν να ασχολούνται με το παιχνίδι από τις 12 Ιουλίου 2018, ημερομηνία που αυτό θα ενταχθεί στο Steam Early Access. Το Islands of Nyne: Battle Royale θα υποστηρίζει 100 παίκτες και αρχικά θα προσφέρει τρεις μεγάλες, μοναδίκες αρένες. Κάθε μία θα έχει ξεχωριστή "διακόσμηση" από αξιοθέατα, όπως ναούς των Maya, στρατιωτικές βάσεις και μοντέρνες δημιουργίες. Τέλος το inventory system του παιχνιδιού περιορίζει των αριθμό των όπλων που μπορούν να κουβαλάνε οι μαχητές, ενώ για κάθε περιοχή, θα διατίθεται ο αντίστοιχος χάρτης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*